KVKK BİLGİLENDİRMESİ

 

Bu Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") bilgilendirmesi, Byözlemkaya Kadın Butiği ("İşletme") tarafından işlenen kişisel verilerin korunması ve işlenmesi hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır.

 

1. Veri Sorumlusu

 

Byözlemkaya Kadın Butiği, KVKK kapsamında veri sorumlusu olarak hareket eder ve kişisel verilerin işlenmesini denetler.

 

2. Kişisel Verilerin Toplanması ve İşlenmesi

 

İşletme, müşteri ilişkileri yönetimi, sipariş işleme, iletişim, pazarlama ve benzer amaçlarla müşteri ve ziyaretçilerden kişisel veriler toplayabilir ve işleyebilir. Bu veriler, isim, adres, telefon numarası, e-posta adresi, sipariş bilgileri ve benzeri bilgileri içerebilir.

 

3. Veri İşleme Amaçları

 

Kişisel veriler, aşağıdaki amaçlar için işlenir:

 

Sipariş işleme ve teslimat yönetimi

 

Müşteri hizmetleri sağlama

 

Pazarlama ve promosyon iletişimi

 

İşletme faaliyetlerini yürütme

 

4. Kişisel Verilerin İşlenme Hukuki Sebepleri

 

Kişisel veriler, işletme faaliyetlerinin yürütülmesi veya yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi gibi hukuki sebeplere dayanarak işlenir.

 

5. Kişisel Verilerin Korunması

 

İşletme, kişisel verilerinizi uygun güvenlik önlemleri alarak korur ve sadece yetkili personel tarafından erişilebilir kılar. Veriler, gereksiz yere saklanmaz ve sadece belirtilen amaçlar için işlenir.

 

6. Kişisel Veri Sahibinin Hakları

 

KVKK uyarınca, kişisel veri sahipleri aşağıdaki haklara sahiptir:

 

Kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme

 

Kişisel verilere erişim

 

Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi veya yok edilmesi

 

Kişisel verilerin işlenme amaçlarına uygun olarak kullanılıp kullanılmadığını öğrenme

 

Kişisel verilerin üçüncü taraflara aktarılması

 

Kişisel veri işleme faaliyetlerine itiraz etme

 

Kişisel verilerin otomatik sistemler aracılığıyla analiz edilmesine karşı itiraz etme

 

Bu haklarınızı kullanmak için İşletme ile iletişime geçebilirsiniz.

 

7. Değişiklikler ve Güncellemeler

 

Bu KVKK bilgilendirmesi zaman zaman güncellenebilir ve değiştirilebilir. Güncellemeler hakkında bilgilendirilmek için İşletme'nin web sitesini ve iletişim kanallarını düzenli olarak kontrol ediniz.

 

8. İletişim Bilgileri

 

Kişisel verilerin işlenmesi veya KVKK ile ilgili herhangi bir soru veya endişe için İşletme ile iletişime geçmek için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz:

 

 

 

Adres: Ovayenice, Çatalca-Ortaköy Yolu No:240, 34540 Çatalca/İstanbul Telefon: 0 532 484 47 10 E-posta: [email protected]

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR